Witte Tonnie

Een zacht witbier

Galliepaop

Een heerlijke quadrupel

d’n Dieje

Een amber kleurige tripel

Merchandise

Hoodies, tshirts & caps

Geschenkdoos

gevuld met 6 door jouw gekozen favorieten

Witte Tonnie

De Witte Tonnie is een zacht witbier van 6,3% alcohol. Het gebruik van sinaasappel, koriander en meerdere hopsoorten tijdens het brouwproces zorgt ervoor dat u een kruidig en heerlijk witbier ervaart. De naam van het bier was gek genoeg net zoveel werk als het verzinnen van het recept. Geen enkele verzonnen naam kon de goedkeuring krijgen van de brouwer, tot dat de uitspraak “dé Witte Tonnie” voorbij kwam (Dongens dialect voor; ‘dat weet je toch niet’) waarmee alles op z’n plek viel.

OFFERTE AANVRAGENHEEFT U EEN VRAAG?

Galliepoap

De “trots” van de brouwerij! Een heerlijke quadrupel van 10,5% alcohol, geschikt voor de wat doorgewinterde drinker. Een stevig en vol bier met toetsen van chocolade en karamel. Één van de inspiratie bronnen voor het ontstaan waren de Chimay Blauw en Carolus Classic. Bij de eerste poging van het recept werd meteen duidelijk dat het een bijzonder bier ging worden. Het creëren van een constante kwaliteit bleek een groter probleem. De extreme aanwezigheid van alcohol zorgde ervoor dat het receptuur aangepast moest worden tot een wat acceptabeler gehalte. De naam was al eerder geboren, Galliepaop (Dongens dialect voor sufferd) zorgde ervoor dat er een stevig bier bij moest komen.

OFFERTE AANVRAGENHEEFT U EEN VRAAG?

d’n Dieje

D’n Dieje is een amber kleurige tripel met een promillage van 8%. Door het gebruik van sinaasappelschillen, koriander en oranje bloesem heeft het een volle en iets wat zoete smaak. De citra hop zorgt voor een frisse afdronk. De naam brengt elke keer als men deze tripel besteld de ware Brabander in mensen naar boven. “Doe mij d’n Dieje maar”

OFFERTE AANVRAGENHEEFT U EEN VRAAG?
Merchandise

Kan je niet genoeg krijgen van ons merk 😉 Bestel dan een hoodie, t-shirt of coole pet vraag hieronder je offerte aan. Geef duidelijk de kleur en de maat op. heb je vragen hierover stel ze dan op onze contactpagina.

OFFERTE AANVRAGENHEEFT U EEN VRAAG?
Bier geschenkdoos

Verras je familie lid, beste vriend, je vrouw een bekende of een total stranger met dit bier geschenkdoos. Met maar liefst 6 van jou favoriete bieren bepaal zelf welke smaak je erin wil hebben. Wie is hier nu niet blij mee??

OFFERTE AANVRAGENHEEFT U EEN VRAAG?